Salı, Aralık 29

Jude Law

Doğruya doğru, aşk filmlerinin sarışın mavi gözlü çapkın çocuğu olduğu için pek sevmezdim ben bu İngiliz'i. Ha başka filmde oynamadı mı, oynadı tabii ancak mütemadiyen yan rolde. Bir My Blueberry Nights gibi, Closer gibi, The Holiday gibi ön planda sayılmazdı yani. Uzatmayalım, halen pek sempati beslemiyorum ama hafiften kanım ısınmaya başladı desem yalan olmaz. Zira Closer'da Natalie'den yediği tokatın acısını başka kadınlardan çıkarma çabalarına son verip daha ele avuca gelir filmlerde görür olduk son zamanlarda.

Sleuth'ta Michael Caine ile 2 kişilik bir gösteride yer alan aktör, bugünlerde Sherlock Holmes filmiyle tekrar adından söz ettirmeye başladı. Film Amerika'da geçtiğimiz Cuma vizyona girdiyse de, ülkemizde vizyona girmesine daha 2,5 haftalık bir zaman var. Dolayısıyla sadece fragmana bakarak ne kadar sağlıklı yorum yapabiliriz orası şüpheli.

Biz Jude Law'ın sıradaki filmine ait haberi paylaşalım sizinle. Law, Nisan ayında gösterime girecek olan filminde, başrolü Forest Whitaker ile paylaşıyor. Ve üzgünüm, bu sefer Jude'un gönül eğlendireceği sahneler pek yok gibi. Bazı sitelerin fragmanını göstermek için bile 18 yaş onayı istediği filmde Law ve Whitaker, kanlı bıçaklı görevlerin birini bitirip diğerine başlıyorlar. Fazla romantizm Law'ın psikolojisini epey bozmuş görünüyor!

Fragmanı vermeden doğum günü çocuğumuza da son bir mesaj yollayalım: Doğum günün kutlu olsun Jude (37)!

Filmin Fragmanı:


Film hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz:

Repo Men Red Band Trailer: Jude Law Gets Really, Really Bloody - Film School Rejects

1 Yorum - Yorum Yaz:

Travis dedi ki...

bi dilek de benden?