Salı, Aralık 15

Robin Hood Fragmanı Yayınlandı

Ridley Scott'un yönettiği ve başrollerinde Russel Crowe ile Cate Blanchett'i gördüğümüz meşhur İngiliz efsanesi Robin Hood'un sinema filminin fragmanı nihayet yayınlandı. Gladiator ile beyaz perdeye unutulmaz bir kahramanlık filmi hediye eden Scott, fragmandan görüldüğü kadarıyla Robin Hood'a da oldukça epik bir hava katmayı başarmış. Filmin çıkış tarihi Mayıs 2010 olarak belirtilmiş. Fragmanı konunun devamında bulabilirsiniz.

Ayrıca Sinemabed.com için yaptığım Russell Crowe'un film hakkındaki röportajının çevirisini okumak isterseniz buraya tıklayın.

Filmin fragmanını izlemek için tıklayınız.

2 Yorum - Yorum Yaz:

Can dedi ki...

Ridley Scott bu tarzda en iyi gerçekten. Benim de çok sevdiğim konular; kılıç kalkan insanıyım zira. Cennetin Krallığı da, Gladyatör de harika filmlerdir; framgmana bakılırsa, acilen Mayıs ın gelmesi lazım.

6 6 dedi ki...

Yönetmen Ridley Scott! Cate Blanchett ve Russel Crowe, görünüşe bakılırsa oyuncu kadrosu da sağlam. İlginç bir film olacak gibi. Ancak fragmanda kullanılan rock müziği dönemin ruhuna hç yakıştıramadım, umarım film müzikleri o tonda olmaz.